Hoe werkt het

Plaats advertentie
Heeft u een boot en wilt u deze boot op bootverhuren.nl plaatsen, klik dan op de button 'Plaats advertentie'.
Door op de button 'Plaats advertentie' te klikken, krijgt u een scherm waar u uw e-mailadres dient in te vullen. Door na het invullen op de knop 'verder' te klikken komt u in een scherm met lege selectievakjes. Deze selectievakjes dient u in te vullen om uw advertentie te kunnen plaatsen op bootverhuren.nl.
Bij de beschrijving van uw advertentie raden wij u aan om zoveel mogelijk informatie te geven over uw boot. Hierdoor kunt u uw boot nog sneller en vaker verhuren.
Enkele voorbeelden die in de beschrijven kunnen worden meegenomen zijn:
  • Is de boot beschikbaar voor rondvaart en/of overnachtingen.
  • Kan met gebruik maken van elektra op de boot.
  • De periode(s) waarin de boot beschikbaar is.
  • Beschikbaar op Koninginnedag en/of Gaypride
  • Toilet aanwezig op de boot.
Na het invullen van alle velden dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van bootverhuren.nl. Na dit selectievakje te hebben ingevuld heeft u de mogelijkheid enkele foto’s van uw boot toe te voegen aan uw advertentie.
De advertentie is nu compleet en door op de knop 'Opslaan' te klikken zal uw advertentie op www.bootverhuren.nl geplaatst worden.
Tevens ontvangt u na op de knop 'Opslaan' geklikt te hebben een bevestigingsemail van bootverhuren.nl met daarin uw gebruikersnaam en uw wachtwoord. Met deze gegevens kunt u inloggen op de website en heeft u de beschikking over uw eigen portaal op www.bootverhuren.nl. In dit portaal biedt bootverhuren.nl de mogelijkheid om; de door u geplaatste advertenties in te zien, te wijzigen en te verwijderen. Tevens kunt u uw persoonlijke gegevens inzien en heeft u de mogelijkheid om op 1 naam meerdere advertenties op de website te plaatsen. U hoeft dus niet voor iedere advertentie die u plaatst met andere inloggegevens in te loggen.
Bewaar de email die u ontvangt na het plaatsen van uw advertentie goed!
Wijzig advertentie
Het is uiteraard altijd mogelijk dat u in uw advertentie een fout heeft gemaakt. Dit kan eenvoudig worden opgelost op bootverhuren.nl.
Door op de website in te loggen met uw persoonlijke gebruikersnaam en het daarbij behorende wachtwoord kunt u eenvoudig uw advertentie wijzigen.
Na het inloggen komt u in uw eigen portaal. Door in het portaal op de button 'Wijzig advertentie' te klikken kunt u de advertentie die uw wenst te wijzigen aanklikken. Nu heeft u de mogelijkheid de advertentie op ieder gewenst gebied te wijzigen.
Verwijder advertentie
Wilt u de door u geplaatste advertentie op bootverhuren.nl verwijderen? Geen probleem!
Door op de website in te loggen met uw persoonlijke gebruikersnaam en het daarbij behorende wachtwoord kunt u eenvoudig uw advertentie wijzigen.
Na het inloggen komt u in uw eigen portaal. Door in het portaal op de button 'Verwijder advertentie' te klikken kunt u de advertentie die uw wenst te verwijderen aanklikken. Nu heeft u de mogelijkheid uw advertentie te verwijderen van www.bootverhuren.nl.
Het zoeken van een advertentie
U heeft de mogelijkheid om op vele verschillende manieren uw gewenste boot te vinden. U kunt een provincie (door op de naam of door op het kaartje te klikken) selecteren.
Door op de provincie te hebben geklikt krijgt u een overzicht van alle beschikbare boten in de gewenste provincie. De boten staan automatisch gerangschikt op datum. De laatst geplaatste boten staan als eerste weergegeven.
U heeft de mogelijkheid om zelf op titel, ligplaats of datum te klikken om uw gewenste rangschikking te bepalen. Op deze manier komen bij titel en ligplaats de advertenties op alfabetische volgorde te staan.
Heeft u bijvoorbeeld een boot in Amsterdam nodig? Door op Noord-Holland te klikken en vervolgens op ligplaats krijgt u alle boten die in Amsterdam liggen automatisch onder elkaar gerangschikt.
Tevens maakt bootverhuren.nl gebruik van een zoekfunctie. Dit om de bezoekers van de website zo snel mogelijk hun gewenste boot te laten vinden. Door in het zoekvenster aan de rechterzijde van de website uw trefwoord in te vullen krijgt u alle boten weergegeven die over het door u ingevulde trefwoord beschikken.
Wanneer u geen trefwoord invult, maar alleen op de button ‘’Zoek’’ drukt heeft u de mogelijkheid uitgebreid naar de door u gewenste boot te zoeken. Door 1 of meerdere selectievakjes in te vullen kunt u op deze manier gedetailleerd naar de door u gewenste boot op zoek.
Adverteerder aanschrijven
Wilt u een adverteerder aanschrijven? Klik dan op de button 'Neem contact op met de adverteerder'. Deze button is zichtbaar in iedere door u geopende advertentie.
Wij wensen u veel succes met het gebruik van bootverhuren.nl. Mocht u ondanks onze uitleg over de verschillende dingen nog vragen hebben? Dan kunt u altijd ons contactformulier invullen.
Succes!